diumenge, 30 de setembre del 2012

Twitter

Què és Twitter?

Twitter és una xarxa social; un servei online que es descriu així:

"...un servei per a que els amics, la família i els companys de feina es comuniquin i estiguin en contacte a través de l'intercanvi de respostes ràpides i freqüents a una pregunta simple: què fas ara?"

És a dir, qualsevol usuari que s'hi registri tindrà un compte on s'hi recullin els missatges breus (140 caràcters com a màxim) que hi vagi escrivint. Tots els missatges van formant una mena de registre o diari.

Quan seguim altres usuaris, a la nostra pàgina principal hi veurem recollits els últims missatges que aquests han enviat.



Per seguir-los només heu de clicar al botó Follow i s'afegiran a la vostra llista d'usuaris que seguiu.

Twitter ofereix un seguit de possibilitats com per exemple el hashtag, una aplicació que serveix per posar etiquetes sobre el que estas dient. Aquestes etiquetes van introduïdes pel signe #.
A més, també existeix el Twubs, una eina que ens permet buscar etiquetes a Twitter. Recordeu que les etiqutes van amb un coixinet (#) davant!! D'una manera senzilla i inserint en un quadre de cerca l'etiqueta desitjada ens mostrarà tots els resultats sobre aquesta etiqueta.

Pots gaudir de twubs a: http://twubs.com/


Espero que us hagi servit aquesta entrada sobre el Twitter. Recomano que us creeu un perfil. D'aquesta manera podreu seguir l'actualitat del que vosaltres desitgeu. Des dels teus amics del dia a dia fins famosos com polítics, escriptors, esportistes... o la premsa!


Maria :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada