dissabte, 24 de novembre del 2012


El Prezi

Com presentem la informació és un factor clau. 
Fer una exposició amb el suport d’una bona presentació, clara i amb la qual transmetem els conceptes més rellevants al públic és molt important.

Una bona presentació facilita el seguiment de l’exposició al públic i l’enteniment de tota la informació. És important que la presentació capti l’atenció del públic i no l’avorreixi.

A GITIC hem après a utilitzar un programa per presentar informació. Aquest programa, nou per a molts de nosaltres, s’anomena Prezi.

Què és el Prezi?

El Prezi és un programa online que permet crear presentacions en línia d’una manera fàcil i original.
T’interessa?
Per poder crear els teus prezis només has d’entrar a la pàgina web i registrar-te. Això ho pots fer de manera gratuïta o pagant. Els estudiants poden gaudir d’avantatges del registre “enjoy”.


És un programa amb grans beneficis, per exemple, disposa d'una superfície infinita de presentació, és a dir, pots fer les presentacions tan llargues com vulguis. Permet crear presentacions dinàmiques, interactives i no lineals. Existeix l'efecte zoom, que consisteix en apropar o allunyar la imatge tant com es vulgui, a la presentació. També hi pots inserir textos, imatges, vídeos... I el pots personalitzar-la com ho desitgis.


Us enllaço un exemple d'una presentació creada amb el Prezi que vaig fer per a un treball del qual us en parlo en una altra entrada. 





M’agrada conèixer nous programes i trobo que aquests ens serà molt útil a tots d’ara en endavant. Un programa diferent al clàssic Power Point i amb la possibilitat de crear presentacions molt ben aconseguides. Tant de bo hagués conegut aquest programa abans. Crec que aquests programes s’haurien d’ensenyar des de petits i que d’aquesta manera els estudiants que comencin a fer treballs puguin gaudir de diferents maneres de fer presentacions i no basar-se només en presentacions amb Power Point.

Maria :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada